LEVERINGSBETINGELSER

Fraktkostnadene er inkludert i sluttprisen. Når du klikker på “LEGG TIL HANDLEVOGN” på en vare, regner vårt system ut hva fraktkostnadene vil bli. Når du legger til produkter og velger antall enheter, blir fraktkostnaden endret automatisk.

Før du bekrefter en bestilling, vil du kunne se alle prisdetaljene i handlevognen: produkter, forsending, avgifter (hvis det er noen) og mva. Før du klikker på “BEKREFT BESTILLING” husk å sjekke at det er den korrekte varen og det korrekte antall enheter.

Fraktkostnader vil variere avhengig av leveringsadresse, vekt og volum på bestillingen.

SuperStudio sender bestillinger til følgende land: Tyskland, Andorra, Østerrike, Belgia, Kroatia, Danmark, Slovakia, Slovenia, Spania, Estland, Finland, Frankrike, Hellas, Nederland, Ungarn, Irland, Italia, Estland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Norge, Polen, Portugal, Storbritannia, Tsjekkia, Romania, Sverige og Sveits. Vi kan også sende til andre land dersom kunden ønsker det.

Autonome byene Ceuta og Melilla er av EU underlagt spesielle vilkår for beskatning. For leveranser i disse områdene er det nødvendig å utføre en tollklarering. Prisene på fakturaen til kunden er avgiftsbelagte (ekskl. mva). Kunden må betale importere tollklarering og aktuelle mva hvis (IPSI i Ceuta og Melilla), ved mottak av bestillingen. Kontoret til eksport bæres av SuperStudio, og er oppført i fraktkostnader. I Kanariøyene, må også underlagt spesielle beskatning forhold EU territorium, kunden betale skatt (IGIC eller IAMS), eller forsendelser av import eller eksport.

For områdene av disse landene nevnt som er underlagt spesielle vilkår for beskatning, vil det fungere på samme måte til saker Ceuta og Melilla. Du vil bli belastet uten mva, og kunden skal betale klarering av import-toll og avgifter i hvert tilfelle.

Prisen for transport vil være bestemt av antallet elementer, sin vekt og sitt volum. Kostnaden for forsendelsen av et produkt i stor skala vil være høyere enn for et produkt som er mer små, selv om levering er den samme. I dette tilfellet, for eksempel, et spisebord innebærer frakt kostnader er større enn de av en spisestue stol.

For å være på den sikre siden så er alle pakker sendt fra SuperStudio fullt forsikret i 24 timer etter at du har mottat varen. Dette garanterer at kunden kan få en ny vare eller refundert beløpet dersom varen har blitt skadet under transporten. Kunden må alltid oppgi disse skadene i følgeseddelen for at det skal bli dekket av forsikringen.