AVBESTILLINGER OG RETURER

FØR DU MOTTAR ORDREN (AVBESTILLINGER)

 

Kan jeg gjøre endringer i bestillingen min etter at den er utført?

Du kan alltid gjøre endringer i din bestilling, men det må gjøres før bestillingen har blitt behandlet på vårt lager. Er ordren allerede under behandling på vårt lager, blir alle endringer behandlet som en retur, og kunden må betale for fraktkostnadene.

Du kan kontakte oss via dette skjema og fortelle oss hvilken informasjon du vil endre.

 

Kan jeg kansellere min bestilling?

Kunden kan kansellere en bestilling når som helst, så lenge den ikke er under behandling på vårt varelager i Spania. Er den allerede under behandling kan den ikke kanselleres, og kunden må motta og behandle ordren som en retur dersom du ikke ønsker å beholde varen.

For å kansellere en bestilling, er det viktig å ta kontakt med oss ​​via dette skjema i arbeidstiden. Enhver forespørsel om kansellering gjort av kunden utenom vår åpningstid fra mandag til fredag ​​(9: 00 -18: 00h Central-Europa Time) vil bli behandlet neste arbeidsdag.

Kanselleringen av ordren er effektuert i det øyeblikket du mottar bekreftelsen på dette fra SuperStudio.

Vi sletter din bestilling og tilbakebetaler det tilsvarende beløpet.

Hvis din bestilling allerede har blitt sendt fra vårt lager, blir kanselleringen behandlet som en retur (se “Returer”) I dette tilfellet vil vi ordne med henting av varen og refusjonen av beløpet, minus fraktkostnadene knyttet til returen.

ETTER Å HA MOTTATT BESTILLINGEN (RETURER)

Du kommer til å like produktene fra SuperStudio. Men husk at du uansett har 14 dager på å bestemme deg om du vil beholde varen eller ikke.

 

Opphevelse

Fristen begynner å løpe fra det tidspunktet kunden mottar ordren/pakken. For å gjennomføre en retur, følg instruksjonene nedenfor, “Slik returnerer du”. Vi vil hjelpe deg med å få varene hentet hjemme hos deg og vi tilbakebetaler det tilsvarende kjøpsbeløpet. Kunden må selv betale for transportkostnadene/eskspedisjonsavgifter i forbindelse med returen.

 

Du bør ta vare på originalemballasjen i perfekt stand. Vi godtar bare returer av produkter som ikke har blitt manipulert eller brukt.

Så fort vi har mottatt og undersøkt de returnerte varene, vil vi utføre refusjonen via den samme betalingsmetoden du brukte da du utførte bestillingen.

Dersom du ønsker å utøve din angrerett vedrørende din bestilling, vennligst fyll ut dette skjema.

 

Defekt eller feil vare

Dersom det har oppstått en feil i bestillingen gjort av SuperStudio, kan du gjøre en reklamasjon innen tidsfristen på 14 kalenderdager. Pass på at du har originalemballasjen i perfekt stand, og kontakt oss via dette skjema. Legg ved bilder av emballasjen, den defekte varen og alle eksterne etiketter på emballasjen. Uten bilder kan vi ikke håndtere reklamasjonen.

I tilfelle skader under transporten, har du en frist på 24 timer til å melde fra om dette til vår ettersalgsavdeling. I tillegg må du notere og beskrive den synlige skaden i følgeseddelen til transportfirmaet på leveringstidspunktet.

Ved ny vare eller tilbakebetaling grunnet en feil i bestillingen gjort av oss, vil dette ikke medføre ekstra kostnad for kunden.

Kunden må ikke returnere varer til SuperStudio uten å følge våre instrukser. SuperStudio vil ikke gjøre seg ansvarlig for varer som kunden returnerer på egen måte og unnlater å følge instruksjonene.

Varene må returneres i originalemballasjen. Dersom du bruker en annen emballasje og varen blir skadet under transporten, kan SuperStudio forbeholde seg retten til å nekte refusjonen.

Vennligst les våre Brukerbetingelser for mer informasjon knyttet til returbetingelser og refusjon. Det kan ta opptil 28 virkedager å motta en refusjon fra den dagen reklamasjonen utføres.

RETURPROSESS

Form icon

STEG 1 Klikk på denne linken for returskjema.

 

Ikke glem å legge ved bilde av produktet (i tilfelle produktet er defekt må skaden synes på bildet), samt emballasje, etiketter og merkelapper. Husk at produktet ikke må være montert.

Delivery icon

STEG 2 Vi kontakter et transportfirma som vil komme å hente varene du vil returnere. Vi godtar ingen returer hvor kunden selv har returnert varene på egenhånd.

 

Vi aksepterer heller ingen returer dersom ikke returforespørselen har blitt godtatt og bekreftet av SuperStudio først.

Response icon

STEG 3Etter at vi har mottatt din retur, sendt i varens originalemballasje, og etter at vi har sjekket at varen er returnert i perfekt stand, vil vi tilbakebetale kjøpsbeløpet, unntatt fraktkostnader. SuperStudio forbeholder seg retten til å avvise en retur dersom ikke returprosessen er blitt gjort slik som er beskrevet her.