Pakkens innhold

Fyll pute 45 x 45 -Silikonfiber-

Fyll pute 45 x 45 -Silikonfiber-

vis produkt
  • 4 Innerputer 45x45 i silikonfiber
  • 4 Innerputer 45x45 i silikonfiber

4 Innerputer 45x45 i silikonfiber

Ref. PACKRUM001
IKKE FLERE ARTIKLER PÅ LAGER
230 kr
440 kr
-48%
Pris oppgitt uten moms
Velg finish
Show more info
sikker betaling
Calculate shipping costs
Product with pack offer

Materiale


Silikonfiber - TNT

Mål:

0,4 kg

Beskrivelse

  • Pakke med 4 innerputer på 45 cm x 45 cm.
  • Fyllet er av hul silikonfiber med flakstruktur.
  • Vasketemperatur: máx. 30ºC.
  • Antiallergisk og antimidd.

Trekket er laget av et porøst beskyttende syntetisk fiber, en type fleksibel TNT (nonwowen) som tillater et riktig vedlikehold av innerfyllet og er et meget pustende materiale. TNT er en type tekstil som oppnås ved sammensmelting, hvor det ikke er nødvendig å veve fibrene sammen. Høy slitestyrke.

Ditt hjem er synonymt med komfort. Det er der du virkelig kan slappe av og ta et avbrekk fra den daglige rutinen, og få hvile. For å gjøre det på den riktige måten, er det viktig å tenke på alle detaljene som kan øke komforten. Et enkelt grep men svært allsidig, som tilbyr uendelige muligheter takket være endeløse stiler, farger og tilgjengelige motiv. I katalogen til Superstudio ® har vi nesten 300 ulike putetrekk som kan kombineres akkurat slik du ønsker det. Det eneste du trenger å gjøre er å velge en av innerputene og kombinere den med det putetrekket du liker best.

Like viktig som å velge farger og trykk, er det å skape en balanse mellom de ulike elementene. Designputer hjelper oss med å skape en koselig atmosfære og en attraktiv look. Det er den enkleste måten å fornye stuen, soverommet, terrassen eller kosekroken på. Det er imidlertid ikke alltid lett å få det til.

Du kan kontakte oss vedrørende produktet 4 Innerputer 45x45 i silikonfiber ved å fylle ut følgende skjema.

Dele på : 4 Innerputer 45x45 i silikonfiber